Norrlands Motorhistoriker

Registrera ny medlem

Ansökan om medlemskap i Norrlands Motorhistoriker.

Nedan finner du ett formulär för anmälan till Norrlands Motorhistoriker. Det är enkelt att fylla i och sänds till oss via ”Registrera”-knappen som är placerad längst ned på denna sida.

NMH har sektioner i Norrbotten, Skellefteå, Lycksele, Umeå, Örnsköldsvik och Högakusten (Kramfors). Ange vilken sektion du vill tillhöra. Uppgifterna förs därefter automatiskt över till vårt elektroniska medlemsregister.

Medlemsavgiften är 300 kronor per år.  Maka, make, sambo eller barn upp till 25 år kan bli familjemedlem för 50 kronor per år. Familjemedlem ska bo på samma adress som huvudmedlemmen. Om man är under 25 år kan man bli ungdomsmedlem för 100 kr per år. Om ni anmäler enbart familjemedlem, ange då medlemsnummer på huvudmedlemmen.

Om ni vill anmäla både huvudmedlem och familjemedlem samtidigt, registrera då först huvudmedlemmen och sen familjemedlemmen. Skriv namn på huvudmedlemmen i rutan Notering när ni registrerar familjemedlemmen.

Anmäler du dig som medlem under perioden januari –september gäller avgiften för innevarande år. Anmäler du dig efter den första oktober gäller avgiften för resten av innevarande år samt nästkommande år.

När du fyllt i och skickat anmälan kommer ett E-mejl med betalningsuppgifter.   Ange det OCR-nummer som finns i det e-mejl du fått från oss när du skickade din ansökan. Om du inte har mejladress så kommer ett brev på posten med betalningsuppgifter.

När vi registrerat din betalning får du omgående tillgång till våra medlemsförmåner. och användarnamnOm du registrerat giltig mejladress kommer ett mejl med ditt medlemsnummer /lösenord direkt vi mottagit din betalning. Välkomstbrev med medlemskort kommer inom ca 1 månad. Detta skickas ut från respektive sektion. Se mera info om medlemsförmåner på respektive sektions hemsida. 

Välkommen till Norrlands Motorhistoriker!

 

 

 

 

Personuppgifter
Medlemstyp
Förnamn *
Efternamn *
Företagsnamn *
Förnamn
Efternamn
Födelsedatum (ÅÅÅÅMMDD)
Kontaktuppgifter
Epost
Telefon
Mobil
Fax
Adress
Adressrad 1 *
Postnr/Ort *
Sektion
Land *
Avgiftskategorier
Medlem
Familjemedlem
Notering
Fordon
(ni kan lämna tomt)

Behandling av personuppgifter.

Den 25:e maj träder EU:s nya dataskyddsförordning GDPR i kraft. Det nya regelverket stärker dina rättigheter och vi har säkerställt att vår hantering av dina personuppgifter uppfyller de nya kraven

Uppgifterna som vi samlar in om dig används för att administrera ditt medlemskap, samt för att skicka meddelanden och information om evenemang till dig. De uppgifter vi sparar är namn, adress, telefon, mejladress och födelsetid (ÅÅMMDD). Vi publicerar och arkiverar också vissa personuppgifter i resultatlistor och annan dokumentation från föreningens verksamhet, som längst till föreningens upplösning. Vi har även ett fordonsregister där du som medlem kan lägga in uppgifter om ditt/dina fordon.

Vi delar inte dina uppgifter med någon annan än Motorhistoriska Riksförbundet och det gäller då ni som har MHRF-försäkrade fordon genom oss.

Som medlem hos oss kan du ta del av de uppgifter som finns lagrade om dig genom att logga in med de inloggningsuppgifter du har fått från oss.
NMH har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning.